Fit Academy

Het draait bij de Fit Academy om jou

Wij geloven dat het resultaat het grootst is bij persoonlijke service. Aan de hand van jouw doel gaan we aan de slag. Of dit nu afvallen, sterker worden of fit worden is. Wij werken samen naar jouw doelstellingen toe. Afhankelijk van jouw doel gebruiken we verschillende tools om dit doel te bereiken. Denk bij deze tools bijvoorbeeld aan het trainen met gewichten, het gebruik kettlebells, je eigen lichaamsgewicht en attributen zoals battleropes. Zo is de samenstelling van tools tijdens een training bij iemand die sterker wilt worden anders dan bij iemand die wilt afvallen.
Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft personal training. Zo kun je personal training alleen doen of samen met een vriend of vriendin. De kosten hiervan zijn gelijk. Ook is het mogelijk met meer vrienden personal training te doen. Dit kan in de vorm van personal training (tot 4 personen) of als small group training. Tarieven kunt u vinden onder informatie. Naast personal training bij ons in de sportschool is het natuurlijk ook mogelijk personal training op locatie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan personal training bij u thuis of in het Amsterdamse bos.
Fit academy

Het draait
om jou

Bij FIT ACADEMY STA JIJ CENTRAAL

Trainingsaanbod van Fit Academy

Bij Fit Academy geven wij trainingen voor iedereen.

Circuittraining

Circuittraining is een vorm van krachttraining, waarbij met een hogere intensiteit en snelheid getraind wordt. Het is een trainingsmethode om de kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit is ideaal als je wilt afvallen, maar ook als je in spiermassa aan wilt komen en je fit wilt voelen.

Circuittraining brengt een aantal voordelen met zich mee:

• Bij een circuit wordt vaak het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.
• Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat het geen strikt instapniveau heeft.
• Het voordeel is dat het in groepsverband is, waardoor je nieuwe mensen kan leren kennen en elkaar kan stimuleren om net dat beetje extra te geven.