Circuit- / Crosstraining

Circuittraining

Circuittraining is een vorm van krachttraining, waarbij met een hogere intensiteit en snelheid getraind wordt. Het is een trainingsmethode om de kracht, flexibiliteit en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Dit is ideaal als je wilt afvallen, maar ook als je in spiermassa aan wilt komen en je fit wilt voelen.

Crosstraining

Wanneer je krachttraining combineert met conditietraining krijg je een Crosstraining. Crosstraining is een uitdagende High Intensity Training, gebaseerd op functionele bewegingspatronen (push, pull, level change en rotation). Tijdens een Crosstraining wordt gebruik gemaakt van verschillende trainingsvormen. Zo ben je niet alleen bezig met het opbouwen van spiermassa of het verbranden van vet, maar werk je op een efficiënte manier om je gehele fitheid te vergroten.

Circuit- en Crosstraining brengen een aantal voordelen met zich mee:

• Bij Circuit- en Crosstrainingen wordt vaak het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.
• Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat het geen strikt instapniveau heeft.
• Het voordeel van Circuit- en Crosstrainingen is dat het in groepsverband is, elkaar kan stimuleren om net dat beetje extra te geven.

easy E (2)

Over ons

De Fight Academy is een sportschool die zich specialiseert in vechtsport. Zo bieden wij kickboksen, kickboksen voor jeugd, boksen en Braziliaans jiu jitsu aan. Wij geloven dat iedereen moet kunnen deelnemen aan onze lessen ongeacht leeftijd, geslacht, grootte of conditie.

Tarieven

Klik voor een overzicht van onze lidmaatschapsgelden, personal training tarieven en meer op onderstaande button.

Vechtsport Autoriteit

Goede vechtsportscholen zien de rotte appels uit de sector graag verdwijnen. Gemeenten willen weten wat voor vlees zij in de kuip hebben. De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) maakt dit mogelijk met het Keurmerk Vechtsportautoriteit.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima