Kickbox trainingen voor gevorderde Amstelveen
Kickbox lessen voor kinderen
Kickbox trainingen voor wedstrijdvechters Amstelveen

Kickboksen

Wil jij op een leuke en leerzame manier de technieken van het kickboksen leren? Dan is de kickbokstraining iets voor jou. Hiernaast is deze training een goede full body workout. Tijdens de kickbokstraining wordt er gewerkt aan allerlei facetten waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt zoals je motoriek, coördinatie en doorzettingsvermogen.

De kickbokstrainingen voor kinderen worden opgesplitst per leeftijd. Dit om alle kinderen te voorzien van de benodigde aandacht. Binnen deze trainingen staat plezier, respect en discipline centraal en wordt er gewerkt aan de KLUCS (kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid). Dit verhoogt het zelfvertrouwen en de weerbaarheid.

Kickboks lessen amstelveen

Boksen

Wil jij de verfijnde technieken en de tactische inzichten van het boksen leren? Dan is de bokstraining iets voor jou. Tijdens deze training wordt de coördinatie tussen handen, voeten en ogen geoptimaliseerd. Hiernaast wordt er gewerkt aan allerlei facetten waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt zoals je motoriek en doorzettingsvermogen.
Boks lessen amstelveen

Boxing workout

De boxing workout is een conditietraining waar veel gewerkt wordt met losse gewichtjes. Op deze manier wordt de spierconditie vergroot. Hiernaast worden oefeningen op de bokszak uitgevoerd. Hierdoor is de boxing workout een training voor het hele lichaam

Boxing workout amstelveen

Zaktraining

De naam zaktraining zegt het eigenlijk al. Tijdens deze training wordt voornamelijk op de bokszak gewerkt met stoten en trappen. Deze training is een full body workout, omdat naast het stoten en trappen verschillende spierversterkende oefeningen worden gedaan. Tijdens deze training werkt iedereen op zijn of haar eigen niveau en snelheid. Hierdoor is de les toegankelijk vanaf ieder niveau.

Zaktraining amstelveen

Weerbaarheidstraining

Centraal in de weerbaarheidstraining staat de ontplooiing van het kind. Tijdens de training worden de kids door middel van verschillende manieren uitgedaagd. Denk hierbij aan kickboksen, worstelen maar ook aan spelletjes waarbij je moet doorzetten om tot een gewenst resultaat te komen. Dit allen is belangrijk om de zelfverzekerdheid van een kind te vergroten zodat ze beter met bepaalde situaties om kunnen gaan.
Weerbaarheidstraining amstelveen

Braziliaans jiu jitsu

Braziliaans jiu jitsu is een grappling vorm (zoals judo en worstelen) waarbij je door middel van controle en druk je tegenstander probeert te domineren. Het uiteindelijke doel is om je tegenstander te submitten met een verwurging, arm- of beenklem. Wij trainen zowel met traditionele gi (judopak) als in no-gi (sportshirt en broek).

De trainingen bij de Fight Academy Amstelveen zijn voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, omdat wij werken met een systeem wat gebaseerd is op techniek in lagen.

De trainingen zijn zeer geschikt om je cardio en souplesse snel op peil te brengen en te houden. Een full body workout! Dankzij de kennis binnen de Fight Academy zullen er ook regelmatig MMA gerelateerde technieken of trainingen voorbijkomen.