MMA/BJJ

Braziliaans jiu jitsu is een grappling vorm (zoals judo en worstelen) waarbij je door middel van controle en druk je tegenstander probeert te domineren. Het uiteindelijke doel is om je tegenstander te submitten met een verwurging, arm- of beenklem. Wij trainen zowel met traditionele gi (judopak) als in no-gi (sportshirt en broek).

De trainingen bij de Fight Academy Amstelveen zijn voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, omdat wij werken met een systeem wat gebaseerd is op techniek in lagen.

De trainingen zijn zeer geschikt om je cardio en souplesse snel op peil te brengen en te houden. Een full body workout! Dankzij de kennis binnen de Fight Academy zullen er ook regelmatig MMA gerelateerde technieken of trainingen voorbijkomen.

Over ons

De Fight Academy is een sportschool die zich specialiseert in vechtsport. Zo bieden wij kickboksen, kickboksen voor jeugd, boksen en Braziliaans jiu jitsu aan. Wij geloven dat iedereen moet kunnen deelnemen aan onze lessen ongeacht leeftijd, geslacht, grootte of conditie.

Tarieven

Klik voor een overzicht van onze lidmaatschapsgelden, personal training tarieven en meer op onderstaande button.

Vechtsport Autoriteit

Goede vechtsportscholen zien de rotte appels uit de sector graag verdwijnen. Gemeenten willen weten wat voor vlees zij in de kuip hebben. De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) maakt dit mogelijk met het Keurmerk Vechtsportautoriteit.

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima