Personal training Amstelveen
Personal training

Personal Training

Het draait bij de Fight Academy om jou. Wij geloven dat het resultaat het grootst is bij persoonlijke service. Aan de hand van jouw doel gaan we aan de slag. Of dit nu afvallen, sterker/fit worden of technisch leren (kick)boksen is. Wij werken samen naar jouw doelstellingen toe.

Afhankelijk van jouw doel gebruiken we verschillende tools om dit doel te bereiken. Denk bij deze tools bijvoorbeeld aan het trainen op pads (stootkussens), een bokszak of gewichten. Zo is de samenstelling van tools tijdens een training bij iemand die wilt leren (kick)boksen anders dan bij iemand die wilt afvallen. Wat vrijwel altijd terugkomt in een training zijn spierversterkende oefeningen. Denk hierbij aan oefeningen voor de core (het middenrif), de benen en het bovenlichaam.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft personal training. Zo kun je personal training alleen doen of samen met een vriend of vriendin. De kosten hiervan zijn gelijk.
Ook is het mogelijk met meer vrienden personal training te doen. Dit kan in de vorm van personal training (tot 4 personen) of als small group training. Tarieven kunt u vinden onder informatie.

Naast personal training bij ons in de sportschool is het natuurlijk ook mogelijk personal training op locatie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan personal training bij u thuis of in het Amsterdamse bos.

Ben jij geïnteresseerd in personal training? Neem dan gelijk contact met ons op!